Trommels maken

 • Veel kinderen houden van trommelen maar de meeste trommels zijn snel stuk. Daarom maken wij onze eigen trommel, zonder stokken. Want ook in de peutercursus spelen we met onze handen op het trommelvel, want dan kun je veel meer verschillende klanken maken. Dat is reuze spannend en je trommelvel blijft zo ook heel!

  Voor peuters en kleuters

  Ouders maken het trommeltje voor hun peuter of kleuter. Kinderen kennen het instrument van de peutermuziekcursus en zijn blij verrast met hun eigen trommel.

  Knutselavond

  Regelmatig wordt deze workshop gegeven bij Lieneke thuis, in een kleine groep.Door de Covid-maatregelen is dta dit jaar niet mogelijk.

  Maak thuis een trommel

  Als u een beetje handig bent en een geschikt blik hebt, kunt u bij mij een velletje rubber bestellen om de trommel te maken. Ik heb dan wel de diameter nodig van het blik. U dient zelf voor touw en een stevige ring te zorgen. Het is niet moeilijk.Ik kan u een beschrijving van de benodigde materialen en werkwijze toesturen.

  Informatie

  Stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Kosten en materiaal

  Voor materiaal en blikken wordt gezorgd. De kosten voor de workshop zijn inclusief materiaal. U dient zelf voor een groot blik te zorgen als u een grotere trommel wilt maken.

  Kosten van een trommel: € 20,00; 2e trommel: € 15,00 

  Datum

  Deze workshop staat momenteel niet gepland.

  Locatie

  Trompstraat 59, Leiden

  Aanmelden