Voor peuters van 2 - 4 jaar

In samenwerking met het CJG Oegstgeest en de bibliotheek Oegstgeest in het kader van de Koffiespeeltuin.

We zingen, dansen en tekenen op muziek. Je kunt thuis lekker meedoen met pappa of mamma en al je broertjes en zusjes…….  ieder op haar eigen manier. Wees welkom!

We gebruiken het prentenboek “Kom uit het ei kleintje”van Shen Roddie en Frances Cony

Kom uit het ei kleintje, het verhaal.

Moeder Hen heeft een ei gelegd. Maar er is een probleem: ze weet niet hoe ze het uit moet broeden. Ze probeert van alles, maar het ei komt niet uit. Totdat ... . We zingen liedjes, spelen op instrumentjes en doen een dansje. En natuurlijk gaan we het ei versieren, dus leg vooral je kleurpotloden of krijtjes klaar! Doe je mee?

Practisch:
De les wordt gegeven via Zoom. U ontvangt van tevoren een link .
Klaarleggen: twee houten lepels, een shawltje of doek om te dansen, een knuffelkuiken of eend of vogel ( als je dat hebt), krijtjes of potloden en een groot stuk papier ( handig is om dat vast te plakken op tafel of een tekenplank ), schudeitjes of een ander schudinstrumentje. Zijn er meer kinderen die meedoen, leg dan meer dingen klaar.
Tip: in plaats van een groot stuk papier kun je ook een groot geel ei knippen uit karton……  Succes verzekerd!

Datum: woensdag 31 maart 10.00 - 10.40 uur

De workshop is gratis maar aanmelden verplicht. Er is een maximum aantal.

De aanmeldlink is: https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6025;a_id=12822;event=tickw_uitvsel;u_id=20440;sid=e4ff3950-c7a0-4070-8cc7-0a6bc81c3af8;prt=INTERNET;taal=nl_NL;var=portal.