Zingen vanuit je hart

 • Vrijdag 13 oktober: Het verlangen naar vrede

  Momenteel is er een mars van duizenden israelische en palestijnse vrouwen zingend over vrede, op pad door het heilige land. Dit initiatief wordt door vele duizenden vrouwen over de hele wereld gesteund. Prayer of the Mothers, dit filmpje is al veel gedeeld op internet. Ook wij zingen vanavond dit mooie vredeslied en maken daar mee een statement. We zingen vanavond liederen over vrede.
  Plaats: kapel verbum Dei, Utrechtse Veer tegenover boot 39 te Leiden   

   

  Zingen is heerlijk

  Overal ter wereld vindt je prachtige liederen en mantra’s die je hart en ziel kunnen raken. Soms zijn het ingetogen en verstilde liederen, dan weer actieve en uitbundige songs. Op de zangavonden chanten we  "by heart", dus zonder bladmuziek. Daardoor kun je het beter beleven en kan de energie stromen.

  Vrijdagavond om de 14 dagen zingen we in een sfeervolle kapel in Leiden helende klanken, liederen en mantra’s. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, het is belangrijker dat je er plezier in hebt.

  Wat is een mantra?

  Een mantra is een combinatie van klanken die door ze met aandacht en herhaaldelijk te zingen of te reciteren, kracht hebben. Mantra’s raken de ziel aan en openen het hart. Ze ontspannen bij stress, kunnen blokkades opheffen en geven ontroering en plezier. Als we mantra’s zingen versterken we datgene in onszelf wat vredelievend en vol licht is.

  Bekende mantra’s

  Twee bekende mantra’s zijn het hindoeïstische AUM en het Tibetaanse Om Mani Padme Hum. In de cursus zingen we elke avond een van de oudste vedische mantra's, de Gyatri, die ons herinnert aan onze oorspronkelijke wijsheid en weten.

  Help, ik kan niet zingen!

  Dat hoeft ook helemaal niet. En je hoeft ook niets te weten van mantra zingen. Je kunt gewoon meedoen, hoe je ook zingt. De groep “neemt je mee”, probeer het gewoon een keertje.

  Aanmelden

  Open les volgen?

  Het is mogelijk om een keer mee te zingen om te ervaren of het iets voor je is.

  Aanmelden voor de open les?

  Stuur mij een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Data september 2017

  29 september; 13 en 27 oktober; 10 en 24 november; 8 december
  Tijd: 20.00 - 21.30 uur
  Binnenkomen vanaf 19.45 uur

  Locatie: kapel Verbum Dei, Utrechtse Veer tegebover boot 39 te Leiden

  Tarieven

  Een strippenkaart van 5 keer kost € 60,00 en is geldig van 1 september tot 1 januari 2018
  Voor de hele cursus van 6 keer betaalt u € 70,00.
  Een losse avond kost € 15,-

   

   

  Aanmelden

 • Kapel Verbum Dei, Utrechtse Veer tegenover boot 39 te Leiden