Zingen vanuit je hart

 • Midzomerviering

  Op vrijdagavond 22 juni vieren we Midzomer, de langste dag van het jaar. We vieren de levenskrachten die we in de natuur zien: warmte, liefde, licht, leven. We eren Moeder Aarde en haar levenskracht en vruchtbaarheid. Vier met ons dit feest van vreugde en groei

  Plaats: kapel verbum Dei, Utrechtse Veer tegenover boot 39 te Leiden  
  Tijd: 20.00 - 21.30, binnenkomen vanaf 19.45
  Aanmelden noodzakelijk!

  Zingen is heerlijk

  Overal ter wereld vindt je prachtige liederen en mantra’s die je hart en ziel kunnen raken. Soms zijn het ingetogen en verstilde liederen, dan weer actieve en uitbundige songs. Op de zangavonden chanten we  "by heart", dus zonder bladmuziek. Daardoor kun je het beter beleven en kan de energie stromen.

  Vrijdagavond om de 14 dagen zingen we in een sfeervolle kapel in Leiden helende klanken, liederen en mantra’s. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, het is belangrijker dat je er plezier in hebt.

  Wat is een mantra?

  Een mantra is een combinatie van klanken die door ze met aandacht en herhaaldelijk te zingen of te reciteren, kracht hebben. Mantra’s raken de ziel aan en openen het hart. Ze ontspannen bij stress, kunnen blokkades opheffen en geven ontroering en plezier. Als we mantra’s zingen versterken we datgene in onszelf wat vredelievend en vol licht is.

  Bekende mantra’s

  Twee bekende mantra’s zijn het hindoeïstische AUM en het Tibetaanse Om Mani Padme Hum. In de cursus zingen we elke avond een van de oudste vedische mantra's, de Gyatri, die ons herinnert aan onze oorspronkelijke wijsheid en weten.

  Help, ik kan niet zingen!

  Dat hoeft ook helemaal niet. En je hoeft ook niets te weten van mantra zingen. Je kunt gewoon meedoen, hoe je ook zingt. De groep “neemt je mee”, probeer het gewoon een keertje.

  Aanmelden

  Open les volgen?

  Het is mogelijk om een keer mee te zingen om te ervaren of het iets voor je is.

  Aanmelden voor de open les?

  Stuur mij een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Data januari 2018

  vrijdag 19 januari; 2 en 16 februari; 2, 16 en 30 maart; 13 april.

  1 juni: Gyatri Intensive
  22 juni: Midzomerviering

  Tijd: 20.00 - 21.30 uur
  Binnenkomen vanaf 19.45 uur

  Locatie: kapel Verbum Dei, Utrechtse Veer tegebover boot 39 te Leiden

  Data september 2018

  vrijdag 21 sept; 5 en 19 okt; 2, 16 en 30 nov;  7 dec

  Tarieven

  Een strippenkaart van 5 keer kost € 60,00 en is geldig van van 1 januari tot 1 juli 2018
  Voor de hele cursus van 7 keer betaalt u € 80,00.
  Een losse avond kost € 15,-

   

   

  Aanmelden

 • Kapel Verbum Dei, Utrechtse Veer tegenover boot 39 te Leiden