Cursus babymuziek

 • Muziek voor baby’s, kan dat dan?

  Ja, baby’s kunnen ontzettend genieten van muziek: klank, mimiek, stemexpressie en beweging. Elke baby kent de stem van haar moeder/ vader en reageert daarop met herkenning. Het is dus niet belangrijk dat u zuiver en hoog kunt zingen.

  Liedjes voor de dagelijkse verzorging

  U leert als ouder liedjes voor de dagelijkse verzorging, zoals verschonen en slapen gaan. Ook kriebelliedjes, liedjes voor massage en  contact. En bewegingsliedjes, zoals vliegen… en rollen met de bal. Bij elke ontmoeting zing ik ze toe met een speciaal welkomstliedje, met haar of zijn naam. Dat is voor hen en voor ons een speciale ervaring. Intimiteit en sfeer zijn belangrijke ingrediënten van de les.
 Ik stem me helemaal af op baby en ouder.

  Instrumenten voor de baby

  Als ik de fluit of de lier speel worden kinderen vaak helemaal stil, zo mooi vinden ze het. De gitaar nodigt uit tot meebewegen. We gebruiken in de les ook kleine instrumentjes zoals belletjes en shakers.

  Liedjes voor de baby

  Muziek is onze eerste taal. Kinderen brabbelen en “zingen” al vóor ze praten. Muziek geeft ons de mogelijkheid emoties te uiten en onze liefde voor de baby vorm te geven. Als we zingen voor de baby en echt contact maken, is dat positieve energie waarmee het kindje zich voedt.

  Aanmelden

 • Cursus/ open les

  Vrijdag 1, 8, 15, 29 oktober
               6, 13, 20, 27 november

  Tijd: 11.15 - 12.00 uur
  Plaats: Sunterra, Clusiushof 7, Oegstgeest

   

  € 96,00 voor 8 lessen
  € 12,00 open les ( meld u aan en vermeld: open les)

   

  Aanmelden

   
   
   
   
   
   
 • Adres op vrijdag en zaterdag: SUNTERRA centrum, Clusiushof 7, Oegstgeest